Taxatierapport NVW Taxateurs De Kempen

NVM Taxateurs De Kempen verzorgt zeer voordelig een taxatie in regio De Kempen. Doordat wij enkel volgens de laatste taxatienormen werken, ontvangt u van ons altijd een professioneel en volledig compleet rapport welke door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd.

Er zijn meerdere situaties waarin een taxatierapport nodig kan zijn. We zetten de meest voorkomende situaties voor u op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van een hypotheek;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Bij een echtscheiding; wanneer bezittingen verdeeld moeten worden;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel de bezittingen waard zijn (bijvoorbeeld voor de belastingaangifte);
  • Voor het bepalen van de herbouwwaarde van de woning.

NWWI taxatierapport regio De Kempen

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De kosten voor een NWWI taxatierapport in regio De Kempen zijn vanaf € 540,- incl. btw.
Let op: Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidstermijn voor een taxatierapport. Zo hanteert de een een geldigheidsduur van drie maand en voldoet een rapport van zes maanden nog bij de ander. Vraag dit op voorhand dus altijd even na om extra kosten te voorkomen.

Regel hier voordelig uw taxatie!

Wij zijn lid van de NVM, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en aangesloten bij het validatie instituut NWWI.